Bozüyük Belediyesi 4. Çocuk Festivali, ikinci gününde yoğun bir katılımla ve büyük bir coşkuyla devam ediyor.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her çocuğun büyük bir coşku ve mutlulukla, doya doya yaşayabilmesi için özen gösterdiği önemli bir etkinlik olan 4. Çocuk Festivali’nde çocuklar bayramlarını neşe içerisinde kutluyor. Festivalin ikinci gününde Cumhuriyet Meydanı’nda yapılması planlanan gösteriler hava muhalefeti nedeniyle Sarar Avm’de yapılırken programda İçköy İlkokulu Sev Kardeşim ve Bir Başkadır Benim Memleketim gösterileri, Metristepe İlkokulu Potpori, Mavili Mavili Mor Çiçek ve Halkalı Dans Gösterisi, Kandilli İlkokulu Zumba Dans Gösterisi ve Modern Halk Dansları Gösterisi, Muratdere İlkokulu Çayda Çıra, Zafer İlkokulu Gummy Bear müzikli oyun ve Türkiyem Bir Başkadır Benim Memleketim adlı gösterisi, Atatürk İlkokulu Hoşgelişler Ola ve Bir Resim Yap Çocuğum adlı gösteriler ile Vilayetler Hizmetler Birliği Anaokulu’nun okul programı yer aldı. Minikler günlerdir bayram için özenle hazırladıkları birbirinden güzel dans gösterilerini aileleri için sundular. Neşe içerisinde gösterilere katılan minikler bayramlarını festival coşkusu ile doya doya yaşadılar. Festival alanında ayrıca minik ziyaretçilere pamuk şeker ikramı yapıldı.
Programa, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Tuncay Bozdoğan, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Gösterilerini başarı ile sunan minikler programın sonunda Başkan Bakıcı ve öğretmenleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Festivalin üçüncü günü ise Cumhuriyet Meydanı’nda saat 14:00’te okul etkinlikleri ile başlayacak program halk oyunları yarışması ile devam edecek.