Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro etkinliğinde sahne alan Karınca Masalı adlı oyun ile çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde 2 seans halinde yapılan tiyatro etkinliğinde Karınca Masalı adlı çocuk oyunu sahnelendi. Miniklerin yoğun ilgi gösterdiği ve her iki seansta da salonun tamamen dolu olduğu etkinlikte minik tiyatro severler salondan yüzlerinde gülümseme ile ayrıldılar. 1001 Sanat Oyuncu Tayfası Tiyatro Ekibi tarafından sahnelenen eğitici ve öğretici oyunda karıncalara zarar veren Ahmet’in Karıncalar dünyasına yaptığı sihirli yolculuk ile karıncaların dünyası çocuklara eğlenceli bir şekilde anlatıldı. Yazarlığını ve yönetmenliğini Barış Can Çelik’in yaptığı oyunda Alim Dedei, Emine Akkoyunlu, Hazal Hilal Erulusoy, Mahmut Ugar, Şahin Kantemir ve Tuğçe Sepetçi rol aldı.

Her hafta farklı bir oyunun minik tiyatro severlerle buluştuğu tiyatro etkinliklerinde çocukların eğlenceli tiyatro oyunları ile eğlenerek öğrenmeleri, dinlenmeleri ve güzel bir gün geçirmeleri amaçlanıyor.