Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, etkili olan kar yağışı ile birlikte yaralamalı ve maddi hasarlı birçok kaza meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Sarıtoprak Sokak ile Atatürk Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada, kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucunda 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre Erdal E. (38) idaresindeki 34 UE 0404 plakalı otomobil ile İzzet A. (29) idaresindeki 11 DV 744 plakalı kamyonet, Sarıtoprak Sokak ile Atatürk Caddesi’nin kesiştiği kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araç sürücüleri ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan Semra Ö. (28) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Diğer kazada da, Saraycık Caddesi’nden ilçe merkezine doğru gitmekte olan Hasan K. (49) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda park halindeki 16 KFV 23 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan otomobil sürücüsü, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığı Bozüyük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Her iki kazadaki yaralı şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazalarla ilgili tahkikatlar devam ediyor.
Öte yandan ilçede 24 saat içinde birçok maddi hasarlı kazanın da meydana geldiği bildirildi.