Bilecik’te; Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için düzenlenen ’’Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Yenikapı’da gerçekleştirilen ve milyonların bütün dünyaya milletin sesini duyurduğu Demokrasi ve Şehitler Mitinginde verdiği ikinci emir ile millet, demokrasi nöbetini sürdürmeye devam ediyor. Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Türk bayraklarının ellerde dalgalandığı demokrasi nöbetine Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu ve dernekler yöneticileri, mahalle muhtarlar ve vatandaşların katıldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganların atıldığı demokrasi nöbeti sabah saatlerine kadar sürdü.
Öte yandan her akşam olduğu gibi hayırsever esnaf ve vatandaşlar tarafından çeşitli ikramların yapıldığı demokrasi nöbetinde Halk Sağlığı Müdürlüğünce meydanda kurulan "Sağlıklı yaşam" aracıyla vatandaşlara obezite ile mücadele anlatıldı ve ekipler tarafından şeker ve tansiyon ölçümü yapıldı.