15 Temmuz Kalkışmasına karşı dimdik duran millet ruhunu göstererek yeniden hatırlatmak amacıyla Gözyaşı Geceleri ekibinin hazırladığı “Son Kale Türkiye” isimli gösterisi, Osmanelilere Hizmet Götürme Derneği tarafından düzenlenen gecede halka sunulacak.
Gözyaşı Geceleri ekibinin 25 Aralık 2016 Cuma günü Osmaneli Belediyesi Sakarya Düğün Salonunda sergileyeceği gösteride 15 Temmuz’da yaşananlar ve sonrasında ki süreç anlatılacak. Saat 19.45’de başlayacak olan program, profesyonel tiyatrocuların canlandırdığı tiyatral bölümlerde, yeni Türkiye’nin, güçlü Türkiye’nin 15 Temmuz dirilişi sergilenecek.
Konu ile açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmanelilere Hizmet Derneği tarafından ilçeye getirtilen Gözyaşı Geceleri grubunun hazırlayıp sunduğu son kale Türkiye adlı oyuna, 15 Temmuz ruhunu yaşamak ve yaşatmak isteyen herkesi davet ederek "O gece milletimiz ve ülkemiz için kendilerini hainlere siper eden tüm vatandaşlarımızı, özellikle şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmamak ve unutturmamak için tüm hemşehrilerimizi 15 Temmuz Kahramanlarına armağan ettiğimiz programımıza bekliyoruz” dedi.