Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediyesi araç parkını güçlendirmeye devam ediyor.
Yaz sezonunun gelmesiyle itfaiye ekipman araçları bakım ve onarımdan geçirilirken araç parkına yeni araçlar da dahil edildi. Osmaneli Belediyesi, makine parkını ciddi anlamda geliştirme kararlılığını devam ettiriyor. Osmaneli halkına yönelik hizmetlerin kısa sürede ve kaliteli bir şekilde yapılması amacıyla Çevre Koruma ve İtfaiye Müdürlüklerinin ortak çalışması sonucu Osmaneli Belediyesi araç parkı güçlendirildi.
Özellikle yaz aylarının gelmesi ve orman yangınlarıyla ilgili tedbirlerin alınmak istenmesi dolayısıyla üç adet itfaiye aracı bakım ve onarımdan geçirilerek yaz sezonuna hazır hale getirildi.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilçenin orman yangınları açısından çok hassas bir bölge olduğunu belirterek, "Bu sebeple Orman İşletme Şefliği ile koordineli bir şekilde hareket edilerek ilçemizde yangın sayısı ve hasarını sıfıra indirmek Osmaneli Belediyesi tarafından hedef olarak belirlendi. Öte yandan makine araç parkımızdaki hafriyat kamyon sayısı ise 5’e çıkarıldı. Hafriyat kamyon araçlarına yenileri eklenirken diğer araçların da bakım ve onarımı yapıldı. Böylece Osmaneli Belediyesi’nin her alanda olduğu gibi hizmet araçları noktasında da güçlü bir belediye haline geldi. Tüm araçların ve iş makinelerinin ilçemize ve Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.