Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’yı ziyaret etti.
Pazaryeri ilçesi hakkında istişarelerle geçen ziyarette Başkan Yalçın, ressamlar tarafından hazırlanan Avcı’nın kara kalem portre çalışmasını kendisine takdim etti. Eski Başbakan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan’ın da eşlik ettiği ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “Kültür ve Turizm Bakanı hemşehrimiz Prof.Dr.Nabi Avcı’yı ziyaret ettik. Ressamımızın hazırladığı portresinin kara kalem çalışmasını kendisine takdim ettik ve baba ocağı ata toprağı Pazaryeri’nden hemşehrilerimizin selamlarını ilettik. Kendisi de tüm Pazarcıklılara selamlarını söyledi. İlçemiz hakkında, projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın Hocamıza, ağabeyimize ziyaretimize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.
Öte yandan Başkan Yalçın, Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşar Yardımcısı Baki Balkacar ve Bakanlık Müşaviri Nebi Kılıçarslan’ı da ziyaret etti.