Bozüyük Belediyesi tarafından 4 Eylül Bozüyük’ün Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Plaj Futbolu Turnuvası, yapılan final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreni ve lazer gösterisi ile sona erdi.
4 Eylül Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuvanın sonunda gençler kategorisinde Ehlikeyf Takımı birinci olurken, büyükler kategorisinde de şampiyonluğu Akpınarspor elde etti. Zorlu mücadelelere ve keyifli maçlara sahne olan turnuvanın final maçlarına ve ödül törenine Cumhuriyet Savcıları Gökhan Karakayalı ve Yusuf İnce, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu, Mustafa Yürükcü ve Nazmi Kuru, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve Bozüyüklü sporseverler katıldı.
Heyecanlı final maçlarının ardından yapılan ödül töreni ile dereceye giren takımlara hediyeleri dağıtıldı. Tören sonunda bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, “4 Eylül, Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladığımız bu etkinliklerde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Düzenlediğimiz bu spor etkinlikleri ile de gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı, onları spora ve sağlıklı bir yaşama teşvik etmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Program sonunda gençler, düzenlenen lazer gösterisi ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.