SS 2 nolu Osmaneli Minibüsçüler Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.
Terminaldeki toplantı salonundaki genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından Oda Başkanı Sekan Gür tarafından yönetim kurulu çalışma ve hesap raporları, denetim kurulu raporu ile gelecek dönem çalışma raporu ve tahmini bütçe okunup oylamaya sunuldu. Raporların oy birliği ile kabul edildiği genel kurulda seçimlere tek liste halinde gidildi.
Tek liste ile gidilen seçimlerde Oda Başkanı Serkan Gür güven tazeleyerek ikinci kez başkanlık görevine getirildi. Yapılan kongre seçimlerinde Minibüsçüler Oda Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulu Başkan Serkan Gür, Serhat Çetinkaya, Tuncay Köse, Yalçın Aka ve Halis Sarmaşık’tan oluştu.
Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Başkan Serkan Gür, seçimin tüm minibüsçü esnaf camiasına hayırlı olmasını dileyerek, "Seçimimiz güzel bir atmosferde başladı ve aynı atmosferde tamamlandı. Tüm minibüscü şoför arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Seçimde bizlere desteklerini esirgemeyen Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba’ya, Osmaneli Şoförler Odası Başkanı Emin Çeşmeciye ve üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.