Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde faaliyet gösteren sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi.
Vali Elban, Polisevi’nde yapılan toplantıda Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram Kaya ile sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldi. Bilecik’te göreve başladıktan sonra kentteki çeşitli kesimlerle bir araya geldiğini belirten Elban, sanayici ve iş adamlarıyla da tanışmak ve kaynaşmak amacıyla buluşmak istediğini bildirdi. Ülkede sanayici olmanın zor olduğunu ifade eden Vali Elban, şunları dile getirdi:
"Sanayici, işinde her şeyin sorumlusu, her şeyi düşünmesi gereken, eli, vücudu, hatta kafası taşın altında olan kesim. Bir idareci olarak böyle bir sektörde bulunan kesimle de tanışmak, ne tür üretimler yapılıyor konusunda bilgi sahibi olmak istedim. Zaman zaman fabrikalara ziyaretler gerçekleştireceğim. Özel sektör vizyon olarak, ufuk olarak kamudan daha önde. Çünkü siz bizden daha çok dünya ile entegresiniz. Dişinizle, tırnağınızla bulunduğunuz yere gelmişsiniz."
Tanışmanın ardından Vali Elban, Bozüyüklü sanayicilerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.