Elazığ’da bu yıl düzenlenecek olan 23. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları için hazırlık çalışmaları devam ediyor. Bu yıl Ali Şiir Nevai anısına düzenlenecek olan 23. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları etkinliklerinin hazırlanması için bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Vekili Sivrice Kaymakamı Cengiz Erdem, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Resul Şahin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak ve tertip komitesinde yer alan üyeler katıldı.

Toplantıda bir değerlendirme yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk, bugüne kadar yapılan Uluslararası Hazar Şiir Akşamları faaliyetleri hakkında katılımcılara genel bilgiler verdi.Toplantıda daha sonra seçici kurul için önerilen isimler değerlendirilerek kurul üyeleri belirlendi.

Toplantı 23. Uluslararası Hazar Şiir Akşamlarının yeri, tarihi ve programa katılacak şairlerin tespiti üzerinde görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi.