Afşin Belediyesi Düğün ve Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Özdemir, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gücünün temelinde milletin karşılıksız desteğinin yattığını söyledi.

Türkiye'de birlik ve beraberlik ortamının oluşturulduğunda hiçbir gücün bu ülkeye boyun eğdiremeyeceğini dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:

"AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Afrin'e gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı öncesinde birlikte hareket etmenin önemli olacağına karar verdiler. Cumhuriyet Halk Partisine sorarsanız Zeytin Dalı Harekatı operasyonu anlamsız, onlara göre biz Suriyeliler için savaşıyoruz. Bazı ayrılıkçılar da 'biz neden savaşıyoruz? 'Türkiye'de 3.5 milyon Suriyeli var, onlar gitsin savasın' diyor. Bizim kendi ülkemizi koruma altına almak ve güvenliği için savaştığımızı göremiyorlar. Biz kendi sınır güvenliğimizi korumak için bu operasyonu başlattığımızı tüm dünyaya anlattık."

AK Parti olarak 2019 yılında gerçekleştirilecek yerel ve genel seçimlerde en iyi sonucu almak için çalışmalara başladıklarını belirten Özdemir, "Mahalle temsilcilerimizle, ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla birlikte Kahramanmaraş'ı seçime hazırlayacağız. Bizim dinlenmeye, küslük çekmeye ve birbirimizi üzmeye ayıracak vaktimiz yok. Ülkemiz çok zor bir süreçlerden geçiyor. Dış güçler İslam ümmetinin gözyaşlarını akıtmak için mücadele ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan milletini de arkasına alarak bunların karşısına çıktı. Ülkemizin daha güçlü olması için birlik ve beraberliğimizi koruyacağız." açıklamasında bulundu.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ise, toplantıya katılanlara teşekkür ederek, partinin her kademesiyle birlikte Afşin'deki en ücra köşelerine ulaşarak AK Parti'nin davasını anlatacaklarını, bu işte mahalle temsilcilerine önemli görevler düştüğünü dile getirdi.