Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), geleneksel etkinliklerden biri olan Adana Huzurevi sakinlerine yönelik iftar programı 10’uncu kez gerçekleşti. Huzurevi sakinlerinin çeşitli şarkılar seslendirip, eğlendiği buluşmada, Çukurova GİAD’ın huzurevi için yaptırdığı 4 Küçük Ev’in tamamlandığı müjdesi verildi.

Park Zirve'deki iftara Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri, misafirlerini kapıda çiçeklerle karşıladı, program sonrasında araçlarına kadar da uğurladı. Ezanın okunması ile iftarlar açıldı, yemekler yenilip, sohbetler yapıldı. Müzisyenlerin tasavvuf ve Türk Sanat Müziği’nden çeşitli besteleri seslendirdiği iftar programında, zaman zaman mikrofonu huzurevi sakinleri aldı. Bazıları solo şarkılar seslendirdi, bazıları da dernek üyeleriyle birlikte küçük bir koro oluşturarak hünerlerini sergilediler. Çukurova GİAD üyeleri de, alkışlarla tempo tutarak şarkılara eşlik etti.

GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, “Bu programın bize kazandırdığı şeylerden biri gerçekten hayatınızın her anını verimli olarak geçiren sizlerin bizlerle yaptığınız paylaşımlardır. Sizlerin anlatımlarınızı anne-babalarımızın öğütleri gibi bilgi dağarcığımıza alıyoruz. Huzurevi’nin Küçük Ev Projesi’ne destek sözümüzü 4 ev yaptırarak gerçekleştirdik. Bu evlerin yapımında büyük emeği olan üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu evlerimizin açılışını şenlik havasında gerçekleştireceğiz” dedi.

Adana Huzurevi Müdiresi Nurdan Avcı da huzurevi sakinlerinin bu tür programları heyecanla beklediğini söyledi. 10 yıldır süren bu geleneğin genç işadamları ile huzurevi sakini büyüklerin bir araya getiren bir aile buluşması olarak gördüklerini kaydeden Avcı, “Bu yıl bu iftar yemeğini 4 küçük ev ile taçlandırıyoruz. Küçük evlerden ikisini dernek üyelerimiz, diğer ikisini de başkanımız Ömer Faruk Sakarya ve ağabeyi İskender Sakarya yaptırdı. Yaşlı bakımı profesyonel hizmet isteyen bir alan. Bu nedenle, Küçük Evler Projesi’ne sahip çıktığınız için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.