Kayseri’de faaliyet gösteren Kınaş Yapı Endüstrisi çalışanları sosyal aktivitede bir araya geldi. Özellikle çocukların çeşitli oyun ve etkinlikle eğlendiği sosyal aktivitede Kınaş çalışanları aileleri ile birlikte stres attı. Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, firmalarının bugüne gelmesinde çalışanların önemli gayret ve çalışmaları olduğunu belirterek teşekkür etti.

Kınaş Yapı Endüstrisi’nin 150 çalışanı eşleri ve çocukları ile birlikte işyerinin düzenlediği piknik ve kahvaltıda bir araya geldi. Programa Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say ve Yönetim Kurulu Üyesi Galip Kalaycıgil de aileleriyle birlikte katıldı. Çalışanların aileleriyle birbirlerini tanıma ve sohbet etme imkanı bulduğu programda çocuklar unutulmadı. Çocuklar için çeşitli oyun programları düzenlendiği etkinlikte hediyeler verildi. Çalışanlar arasında da yarışmalar yapıldı. Erkeklerin patates soyma yarışması ise dikkat çekti.

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Kınaş Yapı Endüstrisi İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, yaptığı açıklamada, “Her yıl geleneksel olarak Kınaş ailesinin piknik, kahvaltı ve sosyal etkinlikleri organizasyonu yapıyoruz. Şirket bünyesinde çalışan arkadaşlarımızın aileleri ile birlikte kahvaltı-piknik organizasyonu yaptık. Yarışma programları yaptık. Bu ekibimizin moralini ve motivasyonunu yükselmesi için, ekibin kaynaşmasını için, birlik ve beraberliğin sağlanması için her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz etkinlik. Biz ekibimize çok önem veriyoruz. Çünkü biz çok büyük bir aileyiz. Bugünlere, geçmişte birkaç arkadaş ile başladığımız grubumuz bugün 150 kadar çalışanımızla yoluna devam ediyor. Kendilerine minnettarız. Onların gayretleri ve çalışmaları ile buralara geldik. Onların mutlu olması bizler için önemli ve değer veriyoruz. Her yıl bu organizasyonumuzu sürdürüyoruz” diye konuştu.