Whatsapp nasıl indirilir. İphone ve Andorid cihazlara Whatsapp indir. Whatsapp tıkla indir. en popüler mesajlaşma uygulaması hakkında detaylı bilgiler... Son zamanların en popüler mesajlaşma uygulanması olan Whatsapp kullanımı artık çok yaygın ve etkin. whatsapp nasıl kullanılır. İphone ve android cihazlara whatsapp nasıl indirilir merak ediyorsanız haberimizin detayını okumanız yeterli. Whatsapp İphone indir, whatsapp android indir. Online whatsapp bilgiler. Whatsapp'a en son sesli mesaj uygulaması geldi. Bu uygulamanın nasıl kullanılacağına dair detayları sizler için derledik. Whatsapp indir TIKLA. En detaylı whatsapp indirme bilgileri burada. Whatsapp mobil indir, whatsapp masaüstü bilgisayara indir. İşte Whatsapp hakkında bilmek istediğiniz tüm detaylı bilgiler.



Akıllı mobil cep telefonlarda bulunması gereken uygulamaların başında gelen WhatsApp'ı, WhatsApp indir adresinden ücretsiz bir şekilde yükleyebilirsiniz.WhatsApp ile dilediğiniz kadar meaj gönderimi yapabilir ve sesli aramalar yapabilirsiniz. Üstelik tüm bu işlemleri bedava hiç para ödemeden yapabilirsiniz.

:: WhatsApp İNDİR ::
WhatsApp daha önce sadece mesajlaşma özelliği bulunurken daha sonra Facebook tarafından 19 milyar dolar gibi bir ücretle satın alındıktan sonra yeni özellikler eklenerek geliştirildi ve popülerliğini korudu.

WhatsApp Nasıl İndirilir?

WhatsApp Android indir (Ayrıca Samsung için uygundur) linkine tıklayarak Android akıllı telefonunuza WhatsApp yükleyebilirsiniz. WhatsApp iPhone indir linkine tıklayarak iOS işletim sistemine cihaz cihazlarınıza uygulamayı yükleyebilirsiniz.

Uygulamayı yükledikten sonra telefon numaranızı girmeniz gerekiyor. Telefon numaranızı girdikten sonra bir doğrulama kodu tarafınıza gönderilecek bu kodu girdikten sonra arkadaşlarınız ile sınırsız bir şekilde mesajlaşabilirsiniz.

WHATSAPP WEB KULLANMA BİLGİLERİ
WhatsApp Web kurulumu çok basittir. Yapmanız gerekenler aşağıdaki gibidir…
Öncelikle web.whatsapp.com adresine giriş yapınız
Karşınıza bir QR kodu çıkacaktır.
Aynı zamanda telefonunuzdan WhatsApp uygulamasına giriş yapın ve menü kısmını açın. Açılan menü bölümlerinde WhatsApp
Web yazısı çıkacaktır.
Yazıya tıkladığınızdan andan itibaren QR kod okuyucu aktif olacaktır.
Web.whatsapp.com adresindeki QR kodunuzu okutunuz.
Otomatik olarak tüm yazışmalarınız bilgisayar ortamına aktarılacaktır.
Not: WhatsApp uygulaması son sürüm olmalıdır, aksi takdirde hata alabilirsiniz.
WhatsApp Web kurulumu işte bu kadar basit!
https://web.whatsapp.com/

Nokia cihazlara WhatsApp nasıl yüklenir?

Nokia kullanıcıları WhatsApp konusunda biraz sıkıntı çekebiliyor. WhatsApp Nokia’nın tüm versiyonlarını desteklemiyor. Eğer bir Nokia telefonunuz varsa aşağıdaki linke tıklayınız
http://www.whatsapp.com/nokia/

Bu adreste Nokia’nın hangi sürümlerinin WhatsApp uygulamasını desteklediği yazıyor. Eğer desteklenen sürümlerden biri de sizin cep telefonunuz ise WhatsApp uygulamasını indirebilir ve kullanabilirsiniz.
Nokia S40 kullanıcıysanız;

http://www.whatsapp.com/s40/ adresine tıklayınız ve S40 modellerinden hangisinin WhatsApp uygulamasını desteklediği öğreniniz. Ardından WhatsApp uygulamasını indirebilirsiniz.
WhatsApp bilgisayarlara nasıl indirilir? WhatsApp Web

WhatsApp bilindiği üzere son zamanlarda bilgisayar üzerinde de kullanılabiliyor. WhatsApp Web uygulamasını bilgisayarlar üzerinden kullanmak oldukça basittir. WhatsApp Web kullanmak için öncelikle WhatsApp uygulamanızı güncelleyin.

-Daha sonra WhatsApp uygulamanızı açın ve Menü tuşuna basarak WhatsApp Web seçeneğine tıklayınız.
- www.web.whatsapp.com adresine gidiniz ve telefonunuzla QR kodunu okutunuz.

Ardından tüm bilgileriniz bilgisayar ortamına aktarılacaktır.