Kahramanmaraş'ta uzun yıllar bilişim sektöründe hizmet veren Mavi Hilal Bilgisayar alarm sistemleri ve güvenlik kameraları alanında ürettiği çözümlerle de adından söz ettiriyor.

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde faaliyet gösteren ve Kahramanmaraş merkez başta olmak üzere tüm ilçelerde binlerce müşteriye yüzde yüz müşteri memnuniyeti prensibiyle hizmet veren Mavi Hilal Bilgisayar kurum ve kuruluşların güvenliği için de uygun çözümler üretiyor.

Konuyla ilgili görüşüne başvurduğumuz Mavi Hilal Bilgisayar firma sahibi Seyfi Kilit "Kurumlar ve firmalar için ihtiyaca uygun çözümler üretiyoruz. Her firma ihtiyacı olan hizmeti, tam değerinde almalıdır. Bu nedenle bizden hizmet almak isteyen tüm firmalarla önceden görüşüyor ve tamamen ücretsiz keşif desteği ile firmanın ihtiyaçlarını belirliyoruz. Ardından o ihtiyaca yönelik olarak teklifimizi sunuyoruz. Genelde tecrübelerimize güvenen firmalar gereksiz harcama yapmak yerine ihtiyacı kadar hizmet alarak gerektiği kadar harcama yapıyor" dedi.

"Kahramanmaraş'ın tüm ilçelerinde hizmet verdiklerini ve bu gün kadar çözüm ortağı oldukları binlerce mutlu müşteri ile çalıştıklarını" söyleyen Mavi Hilal Bilgisayar firma sahibi Seyfi Kilit "alarm sistemlerinin kaçınılmaz ve vazgeçilmez bir ihtiyaç olduğunu" söyledi.

Mavi Hilal Bilgisayar'ın hizmet ağı hakkında da bilgiler veren Kilit şunları söyledi:

"Uzun yıllardır aynı mekanda ve aynı sektörde hizmet veriyoruz. Bu çok önemli. Tecrübelerimiz birikiyor. Hizmet verdiğimiz müşterilerimiz bize kolayca ulaşabiliyor. Biz Mavi Hilal Bilgisayar olarak sektörle ilgili kurumsal destek, bilgisayar ve sarf malzemeleri satışı, alarm sistemleri kurulumu, güvenlik kameraları kurumu, ağ kurulum hizmetleri ve Lisanslı Yazılım Satış ve Desteği vermekteyiz" dedi.

Mavi Hilal Bilgisayar firma sahibi Seyfi Kilit "sektörle ilgili her türlü sorunun çözümü için vatandaşlarımızı işyerimizde ağırlamak istiyoruz. Araştırma yaparken bir de bizimle görüşsün ve teklif ve önerilerimizi dinlesinler. Kesinlikle pişman olmayacaklar" diye konuştu.

Aynı zamanda Okul Programlarının en önemlilerinden yabil.net'in Kahramanmaraş bayisi olan Mavi Hilal Bilgisayar, okullaraın da bilişimle ilgili ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. 

HABER FOTOĞRAFLARI - TIKLA

ADRES:

Şehit Abdullah Çvş. Mah. Mustafa Or Cd. 37. Sk. Derya Sitesi B Blok Altı No:4/B Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ

Tel: 0 344 216 06 51 (Pbx)