Vampir ve kurt adamların inanılmaz savaşında yeni bir perde daha açılmaya hazırlanıyor. Çok yakın zamanda vizyona girecek olan filmin yeni serisinde tüyleriniz ürperecek ve adeta koltuklarınıza yapışacaksınız. Bu mükemmel film web sitemizde linki ile sizlere sunulacaktır. Filmin ilk seri 2003 yılında gösterime girmişti. Günümüze kadar geçen zamanda macera ve savaş devam etmektedir. Başkahramanlar bu seride de aynı kimlikle bizlerin karşısına çıkacaktır. İnanılmaz sahneler ve gerilim dolu anlar bu seride de devam edecektir. Vampir ve kurt adamlar arasında nefes kesen bir savaş olacak ve sizlere unutulmaz bir deneyim yaşatacaktır.

Selene karakteri bu seride de başkahraman olarak karşımıza çıkacaktır. Aksiyon dolu sahnelerle çekilmiş bir filmdir. Vampirler ve kurt adamlar arasında yaşanan savaş tüm hızıyla devam etmektedir. Bu seride yeni gelişmiş ve diğerlerinden farklı olan vampirler ortaya çıkmaktadır. Aynı şekilde kurt adamlar da benzersiz özellikler karşımıza çıkacaktır. Bu mükemmel film seçeneği ile sitemizde sizleri bekliyor olacaktır. Bu iki tarafın kırasıya savaşmasının asıl nedeni eski tarihlerden kalan bir olaydan kaynaklanmaktadır. Selena hoş ve güzel bir savaşçıdır. 10 adam gücüne sahiptir. Bütün hedefi kurt adamları öldürmek ve bunun için savaşmaktır. Ancak, birden biri birine âşık olur ve savaşa son vermek istemektedir. Hayatı için bir pazarlık yapmak ister. Bunun içinde vampirlerin kralı ile görüşmek istemektedir. Selena’nın âşık olduğu adam kadına yardım etmek istemektedir. İçindeki kurt adam kanına güvenemeyen adam ne yapacağını bilemez durumdadır. Bu nedenle selena’nın arkadaşlığını ve sevgisini kabul etmeyecektir. Çok büyük bir aşk yaşamalarına rağmen bu kararsızlık içinde ne yapılacağı merak konusu olacaktır.

Sürecin sonunda Selena çok büyük bir ihanetle karşılaşır. Genç kadının ailesi tarafından bile ihanet edildiği ortaya çıkacaktır. Bu durumu öğrenen Selena yeniden intikam almak ister ve savaşı başlatır. İşte bu mükemmel hikâyeyi web sitemiz üzerinden  Karanlıklar Ülkesi Kan Savaşları izle seçeneği ile izleyebilirsiniz. Farklı ve benzersiz bir film deneyimi yaşayacak ve de unutamayacağınız bir yeceksiniz.