Anadolu Üniversitesi Tasarım Kulübünün düzenlediği “Autodesk Fusion 360 ile Design Now-Dijital Tasarım Atölyesi” etkinliği gerçekleştirildi.
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nde gerçekleşen etkinlikte Autodesk Fusion 360 Eğitmeni ve Öğrenci Uzmanı Furkan Günal, katılan öğrencilere program hakkında eğitim verdi. Gün boyu devam eden etkinlikte Furkan Günal programı tanıtarak şunları söyledi:
“Autodesk Fusion 360 insanların daha iyi bir dünya hayal etmelerine, tasarlamalarına ve gerçekleştirmelerine yardımcı olmayı vizyon edinmiştir.”
Otomobil şirketlerinden özel efekt yapan film şirketlerine kadar farklı alanlarda Autodesk programlarının kullanıldığını ifade eden Günal, Autodesk’in bir ürünün hem üretim hem de reklam sürecinde kullanıldığını belirtti.
Eğitimin devamında ise Günal, “Farklı üniversitelerde bu eğitimleri gerçekleştirdik. Güzel işler ortaya çıktı. Sizler de eğitim sonunda öğrendiklerinizi bizim portalımızda başkalarıyla paylaşabilirsiniz.” dedi. Furkan Günal son olarak, eğitim ve uygulama sürecinden sonra yapılacak yarışmanın da ileri bir tarihte gerçekleştirileceğinin bilgisini verdi.