Trend güvenlik çözümleri arasında bulunan elektrikli kilit sistemleri, kilit karşılığı ürünleri ile entegre bir şekilde çalışmaktadırlar. Teknolojinin ilerlemesiyle ve eski tip kilit sistemlerinin rafa kaldırılmasıyla hayatımıza giren elektrikli kilit modelleri, yaşamımızı kolaylaştırdığı gibi yüksek güvenlik açısından da oldukça avantajlı bir ürün.

Elektrikli Kilit Nedir?

Öncelikle akıllarda acaba kapı kapandı mı veya kapıyı kilitledim mi gibi birçok soru işaretini ortadan kaldırarak tamamen elektronik olan elektrikli kilit ürünü gelişmiş bir güvenlik sistemidir. Birçok alanda kullanabileceğiniz elektrikli kilit ve elektrikli kilit karşılığı ürünleri kişilerin güvenlik kaygılarını azaltacak bir çalışma prensibine sahip.

Openers&Closers ve GEM Gianni markasına ait elektrikli kilit karşılığı ürünleri piyasadaki en iyi ve en dayanıklı ürünler arasındadır diyebiliriz. Çünkü bu markalara ait ürünler olası bir darbe durumunda veya yangın durumunda güçlü yapısıyla uzun süre dayanabilir.

Acil çıkış kapıları için özellikle kaliteden ödün vermeden seçmeniz gereken markalar Openers&Closers – GEM Gianni markalarıdır.

Elektrikli Kilit Karşılığı Nereden Alınmalıdır?

Yukarıda ki başlıkta da bahsettiğimiz gibi kaliteli üreticilerin ürünleri uzun ömürlü olacağı gibi sizleri herhangi bir durumda yarı yolda bırakmaz ve asla sizler için kaygı oluşturmaz diyebiliriz.

Türkiye’de tek yetkili satıcı firma olan Netatek’in ürün bünyesinde GEM Gianni ve Openers&Closers markalarına ait kilit karşılığı ürünlerini bulabilirsiniz. Birbirinden farklı çekme gücüne (kg) sahip olan ürün çeşitlerini broşürleri ile birlikte inceleyerek almanızı önermekteyiz. Kullanacağınız alana göre çekme gücü yani kg kapasitesi değişen ürünler arasında tercih yaparken hem Netatek firmasının önerilerinden de yararlanarak daha doğru bir kilit sistemi tercih edebilirsiniz.

Elektrikli Kilit Karşılığı Nerelerde Kullanılır?

Elektrikli kilit sistemlerini neredeyse tüm kapı üzerlerinde kullanabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse;

  • Ahşap kapılar
  • PVC kapılar
  • Alüminyum kapılar
  • Yangın kapıları (Acil çıkış kapıları)
  • Geçiş kontrol sistemi bulunan kapılar

başlıca örnekler arasındadır.

Daha detaylı bilgi için : netatek.com.tr web adresini ziyaret ederek dilerseniz teklif alabilirsiniz dilerseniz güvenlik teknolojileri alanında bulunan ürünleri inceleyerek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.