Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan Mucit Beyinler Zeka ve Akıl Oyunları Atölyesi, yaz kursunu eğitici Esra Işık yönetiminde tamamladı. Öğrenciler yaz tatilini kursta eğlenerek ve öğrenerek geçirdi.

Çocukların üretken, yaratıcı ve okullarında daha başarılı birer birey olması için akıl ve zekâ oyunları ile buluşturmayı hedefleyen atölye, yaz dönemi öğrencilerine madalya töreni düzenledi. Törende kurs hakkında açıklama yapan eğitici Esra Işık, "Strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme-mantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, sıra dışı düşünme, dikkat-yoğunlaşma, hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlayan, aynı zamanda ileriyi görme, sabır, sebat, kararlılık, karar verme, yenilgiyi hazmetme, rekabet gibi tutum ve davranışları geliştirme gibi eğlendirici ve bilgilendirici aktivitelerle atölyenin yaz dönemi sona erdi." dedi.

Törende 8 grup halinde 50 öğrenciye hatıra madalyası verildi. Ekimde de yeni oyunlar ve aktivitelerle yeni dönem programlarının yaşa göre oluşturulan 6 kişilik gruplarla başlayacağı belirtildi.