Duube Hizmeti internetten online sipariş verilen çok kolay bir uygulamadır. Duube uygulamasına girdiğimizde market ve restoran olarak iki kısma ayrılan bir hizmet vermektedir. Market Bölümüne girdiğimizde tek tuşla ürün, fiyat, marka bütün özelliklerini takip edebilir size uygun olan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. En önemli özelliklerinden biri de kapıda ödeme kolaylığı.Restoran seçeneğine girdiğimiz de istediğiniz restoran; menü ve fiyatları görüntüleyebilirsiniz.

KAHRAMANMARAŞLI GİRİŞİMCİLER KOLLARI SIVADI

Kahramanmaraş’ta girişimcilerin hayata geçirdiği Duube alışveriş uygulamasının öncelikli hedefi Kahramanmaraş’taki kullanıcılara hizmet etmek. Kısa süre içerisinde kabul gören Duube uygulaması alışverişte kolaylık sağlıyor. Kullanımı ise son derece kolay. Tek yapmanız gereken mobil cihazınız üzerinden Duube uygulamasını indirmek ve ayağınıza gelecek olan alışverişin keyfini çıkarmak.

NASIL SİPARİŞ VERECEĞİZ?

Duube uygulamasını telefona indirip kayıt yapıldıktan sonra istediğiniz kadar ev, iş veya anlık konumlardan yararlanabilirsiniz. Daha sonra listelenen işletmeler arasından ihtiyacınıza uygun olanı bulabilir ve dilediğiniz yemek ve ürünleri sepete atabilirsiniz. Ödeme şeklinizi de seçtikten sonra siparişiniz hazır. Siparişi ver siparişin kapında.