İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, proje üreten istihdama katkı sağlayan girişimcilere her zaman destek verdiklerini söyledi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkanvekili Çağrı Belibağlı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdal Şahutoğlu, yönetim kurulu üyeleri, İTSO’da devam eden girişimcilik kurslarını ziyaret etti. Heyet, ABİGEM Direktörü Bülent Yüce, ABİGEM Uzmanları İdil Teoman ve Görkem Boğa ile görüş alışverişinde bulundu. Proje üreten girişimcilere her zaman KOSGEB ve ABİGEM’in destek verdiğini belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, "Bu bağlamda odamızda kurslar düzenlenmektedir. Oda olarak her zaman girişimcilerimizin yanındayız. Yeter ki ekonomiye değer katacak istihdam sağlayacak projeler olsun." dedi.

TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Serdal Şahutoğlu ise Hatay İş Geliştirme Uzmanı Siret İdil Teoman ile birlikte girişimcilerle kısa bir toplantı yaptı. ABİGEM ve KOSGEB destekli devam eden kurslara katılan, proje üreten girişimcilerin her zaman yanında olduklarını belirten Şahutoğlu, "Genç Girişimciler Kurulu olarak bölgemizde genç beyinlere, yeni projelere, bölgemiz ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak, üretecek, insanlara iş istihdam ve yeni kapılar açacak müteşebbislere ihtiyaç duymaktayız. Bu bağlamda sizlerin üretecekleri projeleri de önemsiyoruz ve her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek isteriz." şeklinde konuştu.