Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi İşlem Grup Başkanlığınca yürütülen; Doküman Yönetim Sisteminin (DYS) il milli eğitim müdürlüklerine yaygınlaştırma sürecinde, Iğdır, Van, İzmir, Eskişehir, Samsun, Adana, Artvin, Giresun ve Niğde ile birlikte Kahramanmaraş da pilot il seçildi.

Bakanlığımızca yeni uygulamaya konulan Doküman Yönetim Sistemi (DYS) ve e- imza ile ilgili değerlendirme yapmak üzere, Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan başkanlığında; İLSİS Yöneticisi Yakup Kaman ve tüm personelin katılımıyla bir toplantı düzenledi.

Toplantı da Doküman Yönetim Sistemi (DYS) ve e- imza ile ilgili açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan bu yeni uygulamanın iş akışında ne kadar gerekli olduğuna vurgu yaparak, personellerimizin teknolojinin kendilerine sunmuş olduğu bu imkânı maksimum derecede kullanıp,  daha düzenli, akıcı, planlı ve verimli bir şekilde çalışmalarını tavsiye etti. İLSİS yöneticisi Yakup Kaman ise, Doküman Yönetim Sistemi (DYS) ve e- imza ile ilgili Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu seminerdeki bilgilerini milli eğitim çalışanlarına uygulamalı olarak aktardı.