Dolgun görünen dudaklara sahip olmak her kadının hayalidir. Hollywood yıldızları gibi dolgun görünen ışıltılı dudaklara sahip olmak o kadar da zor değil! Nasıl mı? Tamamen soğal içeriklerle formüle edilen plumpy dudak dolgunlaştırıcı kozmetik ürünü olarak hanımların dolgun dudaklara sahip olmasına olanak sunuyor.

Dermotoglar tarafından test edilen ürün onay alarak yan etkisiz dudak dolgunlaştırıcı olarak hanımlar tarafından büyük ilgi görüyor. Siz de Hollywood yıldızları gibi dolgun ve çekici görünen dudaklarınızın olmasını istiyorsanız Plumpy kalıcı dudak dolgunlaştırıcı ürününü deneyin!

Dudaklarının dolgunlaşmasını isteyen bayanlar evde uyguladıkları yöntemlerle dudaklarının dolgunluğunun kalıcı olmasını istiyorlar. Her kadının hayali olan dolgun dudaklara sahip olmak evde uygulanan birkaç yöntemle her ne kadar istenilen sonuçlara yakın neticeler verse de ne yazık ki kalıcı dolgun dudaklara sahip olmak için yetersiz kalıyor.

Dudakların dolgun kalması için bazı proteinlerden yararlanılması gerekiyor. Dudak dolgunluğunun sağlanmasında önemle rol oynayan amino ait olarak tripeptit proteini karşımıza çıkıyor. Tripeptit 3 amino asitin birbiri ile bağlanması neticesinde oluşuyor ve Plumpy içeriğinde akit tripeptit maddesine yer veriliyor.

Bu madde sayesinde dudaklar dolgun bir görüntüye kavuşuyor. Üstelik bu dolgunluk yalnızca görüntüde kalmıyor. Kürler halinde kullanılan plumpyofficial düzenli kullanımının ardından yalnızca 14 gün sonra dudakların % 40 oranında dolgunlaşmasını sağlıyor. Bu dolgunluk ise kalıcılığını koruyor. Çünkü dudaklar protein bazlı olarak besleniyor.

Çekici Dudakların Sırrı

Çekici dudaklar dolgunluğunda, nem oranını iyi korumasında ve doğal rengini sağlamasında gizlidir. Tüm bunlara ise Plumpy dudak dolgunlaştırıcısı ile kolayca ulaşılıyor. Nem dudakların günlük gereksinimi olmaktadır. Dudakların cildimizin sahip olduğu ter bezlerini barındırmaması ne yazık ki çabuk kurumasına yol açıyor. Hızla kuruyan dudaklar nemlendirilmediğinde ise giderek rengi soluyor ve ince çizgiler halinde tüm çekiciliğini yitiriyor.

Sizde dudaklarınızın çabuk kurumasından şikayetçi iseniz ve sahip olduğunuz ürünün dudaklarınızı nemlendirirken aynı zamanda dolgunlaştırmasını istiyorsanız Plumpy dudak dolgunlaştırıcısını kullanmaktan kaçınmayınız! Çünkü ürün içerisinde kullanılan ve dudakların temel elementlerinden biri olan hyalüronik asit sayesinde dudaklar nem dengesini korumaya başlıyor. Bununla birlikte düzenli kullanım sağlanıldığında pürüzsüz dudaklara kavuşmak son derece kolay oluyor.

Plumpy Özellikleri

Tamamen doğal içeriklerden hazırlanan ürün güvenle kullanılabilir. Kabarma ve şişme gibi olumsuzluklara yol açmaması nedeni ile yan etkiye sahip değildir. Hassas dudaklarda bile kullanılabilen hipoalerjenik bir üründür. Parfüm içermemesi dudaklarda hassasiyete yol açmaz. Ürünün düzenli kullanılması dudak yapısının pürüzsüzleşmesini sağlar. 3 kür kullanım ile yüzde kırk oranında kalıcı dudaklara sahip olunabilir. Plumpy kalıcı dudak dolgunlaştırıcısını orginal olarak almak için sitemizden güvenli alışveriş yapabilir ve aldığınız Plumpy ürünleri düzenli kullandığınızda sonuçların kalıcılığı üzerinde gözlerine inanamayacaksınız! Daha dolgun ve pürüzsüz dudaklar için Plumpy dudak dolgunlaştırıcısını tercih edin!