Toros Eğitim Kurumları öğrencileri, Akdeniz Üniversitesi'nin düzenlediği 20. Ulusal Matematik Olimpiyatları'nda 1 altın, 2 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplam 6 madalya kazandı.

Yaklaşık 700 öğrencinin katıldığı sınavda dereceye girenlere Atatürk Konferans Salonu'nda yapılan törenle ödülleri verildi. Toros Koleji öğrencilerinden 8. sınıf kategorisinde katılan Hakan Karakuş Türkiye 1.'si olarak altın madalya, 9. sınıflar kategorisinde Ahmet Musa Semerci gümüş madalya ve Özgen Şafak Karakuş bronz madalya kazandı. 11. sınıflar kategorisinde de Mehmet Ali Şimşek gümüş, Enes Faruk Çona ve Osman Berat Yıldırım ise bronz madalya ile ödüllendirildiler.

Matematik olimpiyatlarında elde ettikleri başarının zahmetli bir sürecin meyveleri olduğunu belirten Toros Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yücel Bozkurt, Akdeniz bölgesinin matematik olimpiyatlarında en başarılı okulu olduklarını ifade etti. Çalışmalarından dolayı olimpiyat takımındaki öğrencilerini ve emeği geçen herkesi tebrik eden Bozkurt, Antalya'yı Türkiye'de ve dünyada en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.