AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Çok şükür son 14 yılda sahip olduğumuz güçle, kuvvetle yoksulların yanında olduk, mazlumların yanında olduk. İçeride ve dışarıda doğru bir tavır sergilemeye çalıştık” dedi.
Bingöl’de bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu ile birlikte Solhan Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen iftar programına katıldı.
Burada açıklamada bulunan Yılmaz, AK Parti hükümetleri döneminde Solhan ilçesinde yapılan yatırımları anlattı.
Solhan’a hizmet etmeye devam edeceklerini kaydeden Yılmaz, “Solhan’a ne yapsak azdır. Solhan her şeyin en iyisine, en fazlasına layıktır” dedi.
İslam dünyasının içerisinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulması için dua ettiklerini belirten Yılmaz, “İslam dünyasında huzurun, kardeşliğin, birliğin hakim olmasını niyaz ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti olarak çok şükür son 14 yılda sahip olduğumuz güçle, kuvvetle, yoksulların yanında olduk. Mazlumların yanında olduk. İçeride ve dışarıda doğru bir tavır sergilemeye çalıştık. Birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım” diye konuştu.
Konuşmasında terörle mücadelenin kararlı bir şekilde sürdürüleceğini vurgulayan Yılmaz, şunları söyledi: “Hükümet olarak kararlı bir şekilde terörle mücadele edeceğiz. İnşallah bu belaları def ederek, demokrasimizi daha yükseğe çıkaracağız.”