Bingöl’ün Genç İlçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin, 2016 yılı olağan meclis toplantısında yeni birlik encümen üyelerinin seçimi yapıldı.
Genç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2016 yılı olağan meclis toplantısı yapıldı. Kaymakam Abdullah Köklü başkanlığında yapılan toplantıda köylerin ve bağlı mezraların sorunları görüşüldü. Meclis toplantısına Genç Kaymakamı Abdullah Köklü, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demir, İl Genel Meclis Üyesi Arif Andiç ve Selahattin Atan, İlçe Özel İdare Müdürü Muhittin Kaya, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ramazan Tanık ile köy muhtarları katıldı. 2015 yılı hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıda, iki İl Genel Meclis Üyesi ve 2 de köy muhtarından oluşan komisyonun oluşması için yapılan birlik encümen seçiminde her muhtar en az bir, en fazla iki oy kullandı.
İl Genel Meclis Üyeleri Selahattin Atan’ın 38 ve Arif Andiç’in 34 oy alarak üye seçildikleri birlik encümen seçiminde, aday olan iki muhtardan, Pınaraltı Köyü Muhtarı Zeki Kurtaran 43 ve Gönülaçan Köyü Muhtarı Mehmetcan Hamarat ise 37 oy alarak Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne encümen üye seçildi. Yapılan seçim sonrasında konuşan Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Kaymakam Abdullah Köklü, seçimin herkese hayırlı olmasını diledi.
Demokratik bir ortamda muhtarların kendi aralarında yarıştığını kaydeden Kaymakam Köklü, Genç Kaymakamlığı olarak hizmet üretme noktasında her zaman üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti.