Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, binlerce vatandaşın demokrasiye sahip çıktığı alan olarak sembol haline gelen PTT Kavşağı’nın isminin ‘15 Temmuz Direniş Meydanı’ olarak değiştirileceğini söyledi.
Başkan Barakazi, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminin ardından PTT kavşağında demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitap etti.
Darbe girişiminde bulunan cuntacıların halkı hesaba katmadığını vurgulayan Başkan Barakazi, “Onlar sandılar ki Recep Tayyip Erdoğan yalnız başına küçük bir grupta birlikte ülkeyi yönetmeye çalışıyor. Onlar Recep Tayyip Erdoğan’ın toplumun tüm kesimlerinde bu kadar gönülden, bu içten sevildiğini bilmiyorlardı ve bilmediklerinden dolayı bunu hesaba katamadılar. Ülkemizi bölmeye çalışan, terör örgütü FETÖ’nun maşası haline gelen, yediği ekmeye içtiği suya ihanet edenlere bir kez daha yazıklar olsun diyoruz. Devletimiz, bu ihanet çetesini tek tek yakalayıp kodese tıktı ve bunların hepsine yaptıkları ihanetin hesabını soruyor” dedi.
Konuşmasında PTT kavşağının isminin ‘15 Temmuz Direniş Meydanı’ olarak değiştirileceğini müjdeleyen Başkan Barakazi, şunları söyledi:
“Bingöllülerin sesine kulak vererek, buranın adını değiştireceğiz. PTT kavşağı olan meydanın adını, ilk fırsatta ‘15 Temmuz Direniş Meydanı’ yapacağız. Ben bir kez daha ilk günden beri gündüz işine, akşamları demokrasi nöbeti tutan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”