AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, Mardin ve İstanbul’daki terör saldırılarını kınadı. Seven, “Bu saldırıları düzenleyen terör örgütünü ve bunlara yardım edenleri kınıyor ve lanetliyorum” dedi.
AK Parti Bingöl İl Başkanı Seven, İstanbul Vezneciler ve Mardin’in Midyat ilçesinde gerçekleştirilen terör saldırılarına ilişkin açıklama yaptı. Saldırıları şiddetle kınadığını belirten Seven, “Mübarek Ramazan Ayı’nda hain, kalleş terör örgütünün yine hunharca saldırısıyla ülkemiz, insanımız, polislerimiz ve sivil vatandaşlarımız karşı karşıya kaldı. Barış ve kardeşliğin ayı olan Ramazan ayında düzenlenen bu terör saldırıları, toplumun güven ve huzurunun teminatı olan emniyet teşkilatımızı hedef almıştır” dedi.
Terör saldırılarının arkasındaki karanlık güçlerin, milletin göstereceği ortak dayanışmasıyla yok olacağını ifade eden Seven, “Bu duygularla, alçak saldırılarda şehit olan polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu saldırıları düzenleyen terör örgütünü ve bunlara yardım edenleri kınıyor ve lanetliyorum” ifadelerini kullandı.