Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Bingöl Koordinatörlüğü, oryantasyon programıyla mevcut üye ve yeni üyeleri bir araya getirdi.
TOG Bingöl Koordinatörlüğü, oryantasyon programı kapsamında gönüllüleri bir araya getirdi. Burada konuşan TOG Bingöl Koordinatörü Nurhayat Demir, vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vakfın 15 yıldır faaliyette olduğunu belirten Demir, “Vakıf, gençlerin gönüllü olarak sosyal sorumluluk çalışmalarına katılmasını sağlayarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyor. Böylece gençlerin gönüllülük temelinde toplumsal katılımlarını artırıyor. Türkiye’nin dört bir yanından 60 bin 761 gencin katılımıyla, 2015 yılında bin 468 yerel, ulusal ve uluslararası sosyal sorumluluk projesi, etkinliği, kampanyası gerçekleştiren Toplum Gönüllüleri, yerel kaynağı da harekete geçirerek yerel halkın katılımını sağlamaktadır. Bingöl’e katkıda bulunmak, Bingöl halkına destek olmak amacıyla herkesi TOG üyesi olmaya davet ediyoruz” dedi.
Toplumun her kesiminden bireylere kapılarının açık olduğunu belirten Demir, “Farklı yörelere, kültüre sahip üyelerle bir arada çalışmak bizi güçlendirir. Hepimizin yetenekleri birbirimizden farklıdır. Önemli olan barış içinde bir arada yaşamak ve güzel şeyler üretebilmek” ifadelerini kullandı.