Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi tarafından yapılan halk toplantısında belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verildi.
Adilcevaz Sosyal Hizmet Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, belediyenin yaptığı çalışmaları vatandaşlara anlatmak ve vatandaşların da görüşünü almak için böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, yaptıkları ve yapacakları çalışmaları her zaman halka anlatacaklarını ifade ederek, “Sizlerin desteğiyle iki yıl önce Adilcevaz Belediye Başkanı olarak görevimize başladık. Bizler göreve başladığımızda ilçemizin sorunları çok iyi biliyorduk. Adilcevaz’a yapacağımız çalışmalarda halka hizmeti Hakka hizmet olarak şiar edindik. Bu toplantıları yapmamızın amacı yaptığımız çalışmaların hesabını sizlere vermektir. Belediye olarak ilçemizin gelişip kalkınabilmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İmkânsızlıklarımıza rağmen ilçemize hizmetin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bizim amacımız sizlere ve Adilcevaz’a hizmet ederek ilçemizi hak ettiği en güzel yere getirmektir. Bizler projelerimizi hazırlıyoruz ve ilçemizde gereken çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. İlçemiz bir huzur şehridir ve bu huzurumuzu dostluğumu bozmayalım. Sizlerin desteğiyle ekibimizle birlikte çok çalışarak yarınları güzel bir Adilcevaz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Necati Gürsoy tarafından ilçeye yapılacak olan turizm ve tarım projelerinin tanıtılmasının ardından soru cevap bölüme geçildi. Toplantıya katılan vatandaşların sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Necati Gürsoy, vatandaşlara programa katılımlarından dolayı teşekkür etti. Program sonunda ziraat mühendisi Suat Yılmaz tarafından vatandaşlara tarım ve hayvancılık projelerinin yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen desteklemeler hakkında bilgiler verildi.