Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, AK Parti teşkilatı ile birlikte 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Adilcevaz ilçe teşkilatı üyeleri, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un öncülüğünde ilçe merkezinin yanı sıra Harmantepe, Cihangir, Çanakyayla, Gölüstü, İpekçayır ve Bahçedere köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gürsoy ve beraberindekiler, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında vatandaşlara detaylı bilgiler verip, ’evet’ oyu istedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, referandum çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ifade ederek, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin halka doğru bir şekilde anlatılması için ekibimizle birlikte aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemiz ile birlikte köylerimizi de ziyaret ederek hem halkımızın sorunlarını dinliyoruz hem de halk oylaması hakkında bilgilendiriyoruz. Önümüzde ülkemiz için çok önemli bir referandum var. Bu nedenle vatandaşlarımıza referandumun önemini iyi anlatmamız gerekiyor. Bu referandum ile birlikte inşallah ülkemizde her şey baştan aşağıya değişecektir. Yaptığımız toplantılarda halkımızın ‘evet’ yönünde gereken desteği vereceklerini görmekteyiz. Ben inanıyorum ki, halkımızın bu desteği sandıklarda da kendisini gösterecektir. Daha güçlü bir Türkiye için, ülkemizin bu sistem değişikliğine çok ihtiyacı var. Yanı başımızdaki Suriye ve Irak’a bakıp, herkesin aklını başına toplaması gerekir. Bundan dolayı ülkemiz için, huzurumuz için sandıkta mutlaka evet oyu kullanmalıyız. Cumhurbaşkanımızın arkasında durup düşmanlara ders vermeliyiz. Suriye ve Irak’ı yanı başımızda görüyoruz. Buradaki mazlum halka Türkiye kucak açtı. Allah korusun bizim başımıza da böyle bir şey gelirse, Türkiye’ye kucak açacak hiçbir ülke yok. Onun için ülkemizin kıymetini bilmemiz lazım. Hep birlikte ülkemize sahip çıkmalıyız. İnşallah referandum gününe kadar teşkilatımızla birlikte köy köy, ev ev dolaşarak yeni sistemi halkımıza en doğru şekilde anlatmaya çalışacağız” dedi.