İstanbul’da faaliyet gösteren İstanbul Bitlisliler Dayanışma Derneği, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a yaptığı hizmet ve çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdiler.
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Burhan İstanbul, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a Bitlis halkına vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı, Bahçedere Köyü Muhtarı Kasım Koyuncu aracılığı ile teşekkür plaketi gönderdi. Başkan Necati Gürsoy’u makamında ziyaret eden Bahçedere Köyü Muhtarı Kasım Koyuncu, Başkan Necati Gürsoy’a yaptığı hizmetlerinden dolayı dernek adına teşekkür ederek plaket takdim etti.
Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Halkımıza yaptığımız hizmetlerin görülerek takdir edilmesi bizleri mutlu etmektedir. Tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle dolu memleketimiz adına yaptığımız hizmetlerin görülerek taçlandırılması bizim için çok önemli ve değerlidir. Belediye başkanı olarak bu plaketi almak bizi onurlandırdı. İnşallah bundan sonraki yıllarda da memleketimiz için hizmetten asla yılmayıp ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bizleri plaket ile onurlandıran hemşehrimiz Burhan İstanbul Beye ve ekibine çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.