Beşir Derneği Ahlat temsilciliği tarafından Bitlis’in Ahlat ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek, gıda ve giyim yardımında bulunuldu.
Türkiye’nin yanı sıra dünya genelinde yapmış olduğu çeşitli yardımlarla adından sıkça bahsettiren Beşir Derneği, Ahlat’ta ki ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadı. İlçede yaptıkları faaliyetleri ile ilgili açıklama yapan Beşir Derneği Ahlat Temsilcisi Kamuran Atalay, ilçe genelinde önceden belirlemiş oldukları ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim yardımında bulunduklarını belirterek, “Gönül isterdi ki tüm ihtiyaç sahibi ailelere ulaşalım. Fakat imkanlar dahilinde elimizden geldiği kadar yardımlarımızı ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu tür faaliyetlerimiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir” dedi.
Dernek olarak hayırsever vatandaşların da desteğini aldıklarını da dile getiren Atalay, “Bu tür çalışmaları organize ediyoruz. Bu konuda da yardımları esirgemeyen Ahlatlı hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. İlçemizde bulunan ihtiyaç sahibi aileleri bize bildirmekle birlikte, derneğimize bağışta da bulunabilirsiniz. Yardım ve talepleriniz içinde 0506 159 83 49 telefon numarasından bizlere ulaşabilirsiniz. Bu duygularla tüm İslam aleminin ve Ahlatlı hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar, bayramın hayırlara vesile olmasını dileriz” şeklinde konuştu.