Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Nevin Daşdemir Dağkıran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu Sevgi Ortaokulu öğrencileri Fatmanur Yılmaz ve Ayhan Ecehan’a bıraktı.
Sevgi Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Fatmanur Yılmaz ve Ayhan Ecehan, Sevgi Ortaokulu Müdürü Erkan Bağı ve öğretmenleri Cüneyt Kaval ile birlikte Belediye Eş Başkanı Nevin Daşdemir Dağkıran’ı ziyaret etti. Eş Başkan Daşdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başkanlık koltuğunu Sevgi Ortaokulu öğrencileri Fatmanur Yılmaz ve Ayhan Ecehan’a bıraktı.
Çocukların geleceğin teminatı olduğuna dikkat çeken Daşdemir, “Sizler bu toprakların umudu, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcilerisiniz. Sizlerin yüreklerinde o sonsuz sevgi bir çığ gibi büyüyerek, tüm insanlar arasında sevginin, saygının ve hoşgörünün temellerini oluşturacak. Sizlere yaşanacak bir ülke, şehir bırakmak; yarının Türkiye’sine sizleri hazırlamak ise bizlerin görevidir” dedi.
Bir günlüğüne Bitlis Belediye Eş Başkanı olmanın mutluluğunu yaşayan minik öğrencilere Daşdemir tarafından hediyeler verildi.