Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde milli irade ve demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterileriyle coştu.
Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un katkılarıyla ilçeye gelen Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı, Adilcevaz Belediye Meydanı’nda vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı. Vatandaşlar mehteran takımı eşliğinde Adilcevaz Belediyesi önünden programın yapılacağı alana kadar yürüyüş yaptı. Program alanında yerlerini alan mehteran ekibinin marşlarla coşku kattığı demokrasi nöbetine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Programda bir konuşma yapan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, milli irade ve demokrasi nöbetine devam ettiklerini ifade ederek, "Darbe girişiminin olduğu akşamdan itibaren meydanları hiçbir zaman boş bırakmadık. 15 Temmuz’da ülkemizi bölmeye ve parçalamaya çalışan hainlere karşı nöbetimizin 18’inci gününde Erzurum’dan gelen mehteran takımının söylediği marşlarla Osmanlı ruhunu yeniden yaşadık. Bizleri kırmayıp buraya kadar gelen Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımına ve katkılarından dolayı Ercişli işadamı İzzet Albayrak’a çok teşekkür ediyorum. Ayrıca buradan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanına da saygı ve selamlarımı sunuyorum" dedi.
Adilcevaz halkına unutulmaz bir gün yaşatan mehteran takımı, program sonunda vatandaşlar tarafından alkışlarla uğurlandı.