Bitlis’in Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu başkanlığında muhtarlar toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıda konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, ilçeye bağlı köylerde yapılacak olan çalışmalar ve sorunlarla ilgili köy muhtarıyla toplantı düzenlediklerini söyledi. Muhtarların fikir ve önerilerine değer verdiklerini ifade eden Alibeyoğlu, "Değerli muhtarlarımız, sizler vatandaşlarımızın gözü ve kulağı, devleti temsil eden kişilersiniz. Kendi görevinizi en iyi şekilde bilmeniz gerekir. Hem devlete karşı hem de vatandaşlara karşı görevleriniz vardır. Bu görevlerinizi en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyorum. Bütün köylerimizin sorunları vardır. Bir de acil ve yapılması gereken öncelikli sorunlarımız vardır. Yapacağımız köy çalışmaları, eldeki imkanlarımızı en güzel şekilde kullanmak istiyoruz. Niyetimiz samimi ve halistir. Devletin parasını en adaletli ve iyi bir şekilde ihtiyaç önceliğine göre, dağıtımlarını yapmak istiyoruz. Meselemiz ve derdimiz vatandaşa hizmet etmektir. İlçemiz her türlü hizmetin en güzeline layıktır. Bizlerde bunun için gecemizi gündüzümüze katarak bunun için çalışıyoruz” dedi.

Yapılan toplantıda, Güroymak ilçesinin huzuru, güveni ve rahatı için yapılması gerekenler ve 16 Nisan’da düzenlenecek referandumda vatandaşların güven içinde oylarını kullanması için alınması gereken tedbirler konuşuldu.

Toplantıya katılan mahalle ve köy muhtarları ise, sorunlarını dile getirerek, ilgi ve alakalarından ötürü Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu’na teşekkürlerini sundular.