İlim Yayma Cemiyeti Bitlis Şubesi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlara iftar yemeği verdi.
İftar yemeğine katılan Bitlis Valisi Ahmet Çınar, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ardından Çınar, protokol masasına geçmeyerek, vatandaşların arasında iftarını açtı.
Polisevinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Bitlis Valisi Ahmet Çınar, "Türkiye’de vatana insanlığa hayırlı insanlar yetiştirmek için büyük çaba sarf eden ve bu anlamda Türkiye’de büyük çabaları olan İlim Yayma Cemiyetinin bu akşam ki iftar yemeğinde aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Allah böyle güzel günlerde ve güzel meseleleri konuşturmak için güzel birlikteliğimizi daim eylesin inşallah. İlim Yayma Cemiyeti başkanına ve üyelerine teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin" dedi.
İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mustafa Cengiz, yaptığı açıklamada, Ramazan ayında vatandaşlarla iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.
Cengiz, "Cemiyet olarak üyelerimizle ramazan ayında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla iftar yemeğinde bir araya geldik. İftar yemeğimizi geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Yemeği katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi
İftar yemeğine, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.