Bitlis’in Ahlat İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yatarak tedavi gören hastaları ziyaret etti.
Kutlu Doğum Haftası sebebiyle gerçekleştirilen ziyaret programında hastanede yatan hastaları ziyaret eden Müftü İmamoğlu ve beraberindeki din görevlileri, hastaların hal ve hatırlarını sorarak bir süre sohbet ettiler. Daha sonra ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileterek hastalara gül hediye edildi.
Müftü İmamoğlu, ayrıca hastane idareci ve personellerini de ziyaret ederek, Kutlu Doğum Haftaları’nı kutladı ve gül hediye etti.
Müftü İmamoğlu, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek; “Bu etkinliklerimizden bir tanesi de hasta ziyareti olsun istedik. Çünkü Efendimiz (s.a.v), hasta ziyaretlerine çok önem verirdi. Sahabe-i Kiram’ın büyük-küçük hepsiyle ilgilenir, durumlarını sorar ve ziyaret ederdi. Hasta ziyaretinde kadın, erkek ve çocuk ayrımı yapmazdı. Geldik ve hastalarımıza gül takdim ederek Yüce Allah’tan şifa dileğinde bulunduk. Devlet Hastanemizin Başhekimi Doktor Ömer Uğan ve Hastane Müdürümüz Salih Akçınar’a da bizleri çok güzel ağırladılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.