Bitlis’i Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Tatvan Gençlerbirliği ligin 4. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Ağrı Spor’u 1-0 mağlup etti.
Tatvan Şehir Stadında oynanan maça etkili şekilde başlayan Tatvan Gençlerbirliği Spor maçın ikinci yarısında bulduğu golle Ağrı Sporu 1-0 yenerek ligdeki namağlup serisini sürdürdü. Elde ettiği 3 puanla ligdeki puanını 12’ye çıkaran Tatvan GB, bu puanla ligin zirvesindeki yerini korudu. Öte yandan, maçı izlemeye gelen taraftarlar arasında Bitlis Valisi Ahmet Çınar’da yer aldı.
Maç sonrası değerlendirmede bulunan Vali Çınar, elde edilen galibiyetten ötürü takımı tebrik ederek, "Bugün burada namağlup olan takımımızla birlikteyiz. Şimdiye kadar üç maç yaparak bu üç maçımızı da kazanmıştık. Takımımızın bu gün elde ettiği bu galibiyetle seriyi sürdürmüş oldu" dedi.
Tatvan GB’yin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Vali Çınar, "Başta Kulüp Başkanımız, Gençlik Spor Müdürümüz ve bizler takımın iyi bir sonuç elde edebilmesi için emek sarf ediyoruz. Bu anlamda bizde burada gençlerimizle birlikteyiz ve beraber maçı izledik. Maçı kazandık bu yüzden mutluyuz. Şimdilik takım iyi gidiyor, inşallah bütün sezon boyunca aynı şekilde devam eder ve şampiyon oluruz" diye konuştu.
Tatvan GB Başkanı Muhsin Obalı ise, galibiyetten duyduğu sevinci dile getirerek, takım olarak bu sezon şampiyonluk hedeflediklerini ifade etti.