Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 14 Burda AVM’de düzenlenen ‘Sanata Kadın Eli Değdi’ adlı serginin açılışına katıldı.
Bolu Halk Eğitim Merkezi el sanatları usta öğreticisi Naile Can eğiticiliğinde, 14 Burda Kadınlar Kulübü üyelerinin 4 ay süren kurs çalışmaların sonucunda elde edilen eserlerin sergilendiği “Sanata Kadın Eli Değdi” adlı serginin açılışı 14 Burda AVM’nde gerçekleşti. Serginin açılışına Bolu Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Bayır, 14 Burda AVM Müdürü Tuncay Cingöz’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.
Bolu Belediyesi olarak meslek edindirme kurslarını önem verdiklerini belirten Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Halk Eğitim Merkezi’nin önemli çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Yılmaz, “Kadın, elini değdiği her şey güzelleşiyor” dedi.
Davetliler daha sonra üç boyutlu rölyef çalışmaları ile keçe paspaslar, kapı süsleri, ahşap boyama sehpalar ve daha nice ürünün görücüye çıktığı sergiyi gezerek kursiyerlerden bilgiler aldı.