Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası arasında karşılıklı işbirliğini sağlamak, bilgi, deneyim ve iyi uygulamaların paylaşımıyla hizmet kalitesini geliştirmek amacıyla düzenlenen “Kardeş Oda” protokolü, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen törenle imzalandı.
Gerçekleştirilen törene Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Yalova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Tahsin Becan, iki odanın meclis başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, “Özellikle gelişmekte olan iki tane ilin odalarının da kardeş oda olması bizler için çok önemli. İnşallah ticarette de bu birlikteliğimiz oda bazında olduğu gibi firmalarımızın da birbiri ile kontak kurarak iki ilin menfaatleri doğrultusunda bir şeyler yapabiliriz. İki Odamıza, iki ilimize de iş dünyasına da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“Amaç birlikte hareket edebilmek”
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ise, “Akreditasyon gereği kardeş odalarımızın olması gerekiyor. Ben bu konu da çok memnunum. Birlikte eksikliklerimizi giderelim. Birbirimizi destekleyip güzel yerlere geleceğimize inanıyorum. Birlikte olursak güçlü olacağımıza inanıyorum. Bu kardeşlik hepimiz için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası arasında ‘Kardeş Oda’ protokolü imzalandı.