Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, eşini kanserden kaybeden ve biri engelli üçüz çocukları ile birlikte yaşam mücadelesi veren kadına destek sözü verdi. Yılmaz, çaresiz kadına, “Biz her zaman yanındayız. Merak etme, bu zor günleri birlikte aşacağız” dedi.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta düzenlediği hasta ziyaretleri kapsamında eşini kısa süre önce kanserden kaybeden ve biri Down sendromlu olmak üzere üçüzleri ile yaşam mücadelesi veren 39 yaşındaki Zehra Aydoğan’ı evinde ziyaret ederek, aileye destek sözü verdi.
Başkan Yılmaz’ın Sağlık Mahallesi’nde bir araya geldiği Zehra Aydoğan, eşini kanser hastalığından dolayı Temmuz ayında kaybettiğini, biri Down sendromlu olmak üzere üç çocuğu olduğunu ve herhangi bir gelirinin olmadığını söyledi. Yetim üçüzleri ile yaşam mücadelesi veren Aydoğan’ın durumundan etkilenen ve duygu dolu anlar yaşayan Başkan Yılmaz, aileye destek olacağını ve her sıkıntılarının giderileceğini söyledi. Yılmaz, devletin tüm kurumları ile zor durumda olan vatandaşının yanında olduğunu belirterek, “Biz her zaman yanındayız. Merak etme, bu zor günleri birlikte aşacağız” dedi ve ailenin ihtiyaçların giderilmesi konusunda belediye çalışanlarına da talimat verdi. Bu sözler üzerine Aydoğan da “Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.
Yılmaz ayrıca, 6 aileyi daha ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.