Bolu’nun Kıbrıscık ilçesinde Tabiatın Kalbi Bolu Kültür ve Doğa Derneği tarafından 9 kilometrelik kanyon yürüyüşü düzenlendi. Bolu Belediyesi’nin desteklediği yürüyüşe katılan 26 doğa dostu, kanyondaki sarp kayaları aşarak ulaştığı Köroğlu Deresi’nde yüzerek yorgunluklarını attılar.
Alan Geriş köyü ile Dokumacılar köyü arasındaki Civril Deresi mevkiinde yapılan yürüyüşte Bolu’nun yanı sıra İstanbul ve farklı şehirlerden 26 doğasever katıldı. Doğaseverlerin doğa ile iç içe muhteşem bir gün geçirdiği zorlu yürüyüş 6 saat sürdü. Dernek Başkanı Muzaffer Yıldırım’ın öncülüğündeki 26 kişi kanyondaki sarp kayaları aşarak ulaştığı Köroğlu Deresi’nde yüzerek yorgunluklarını attı.
Bolu Belediyesi’nin destekleriyle doğa yürüyüşlerine ara vermeden devam eden Tabiatın Kalbi Bolu Kültür ve Doğa Derneği, yıl içerisinde daha birçok etkinlik gerçekleştirecek. Doğa yürüyüşlerine katılmak isteyenler Bolu Belediyesi’nin resmi web sitesi olan www.bolu.bel.tr ‘Etkinlik’ sayfasından veya Facebook/Tabiatın Kalbi Bolu Kültür ve Doğa Derneği sayfasından başvuruda bulunabilirler.