Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Yılmaz’ın belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdiği toplantı sonrası muhtarlar, Yukarı Soku Mahallesi’ndeki belediyeye ait büz ve parke taşı üretim tesislerini de gezerek Başkan Yılmaz’dan bilgiler aldı.
Yukarı Soku Mahallesi Muhtarı Hasip Eskioğlu’nun ev sahipliği ile gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, muhtarlarla hep birlikte öğle yemeği yedi. Yemek sonrası belediye çalışmaları hakkında bir takım bilgiler veren Başkan Yılmaz, Bolu’yu doğasıyla uyumlu bir kent haline getirmek için çalıştıklarını belirtti. Yılmaz, “Bunu yaparken de hiç kimseyi üzmek, kırmak, gücendirmek gibi bir niyetimiz yok. Ama belediyenin, kamunun, yani 155 bin kişinin hakkını da birilerine peşkeş çekmek gibi bir derdimiz olamaz. Makul olanı yakalamak durumundayız. Bu konuda bugüne kadar verilen desteklerin devam etmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.
Yılmaz, altyapı çalışmaları ile ilgili çalışmaların sürdüğüne dikkat çekerek, “Biz ekip olarak hazırız. Bu sene içerisinde altyapı çalışmalarını; yani yağmur suyu, kanalizasyon suyu, kullanma suyu şebekesi çalışmalarını tamamlayacağız. Ayrıca bu çalışmaların dışında elektrik ve Telekom hatları ile fiber optik kablo da döşeniyor tüm Bolu’nun altına. Üstüne üstün bir de doğalgaz çalışmaları var. Evet, şu an biraz eziyet çekiyoruz ancak Bolu’nun geleceği açısından çok önemli çalışmalar bunlar. Bunların tamamının bittiği yerlerde üst yapı çalışmalarını tamamen bitireceğiz. Kaldırım ve yollar bitecek ve artık orada bir daha oynanmayacak” dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve muhtarlar, toplantı sonrasında Yukarı Soku Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait büz ve parke taşı üretim tesislerinde incelemelerde bulundular. Alt yapıda kullanılan büzler ile üst yapı da kullanılan kilitli parkelerin üretim tesislerini gezen mahalle muhtarları Başkan Yılmaz’dan tesisler hakkında bilgiler aldı. Muhtarlar her iki tesise de tam not verirken, mega projelerin Bolu’ya kazandırılmasından dolayı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a teşekkür etti.