Bazı televizyon kanallarında… flaşş..flaşş.. yazısıyla, ünlü Astrolog, bu yılda sizin için şunu dedi. Burcunu söyle, senin kim olduğunu söyleyeyim. Bu yıl şu burç naneyi yiyecek; şu burç yükselişe geçecek diye, ‘’bangır bangır’’ bağırırlar. Ben, Astralog değilim ama..Aha da! size, günümüz ‘’Yeni Türkiye’mizde’’ 2015 yılı, burcunuza göre nasıl geçecek, buyrun inceleyelim.

AK BURCU (1 OCAK-17 MART)

Her zaman ki gibi hedefinde öndesin. Önüne bir takım engeller çıkabilir. Zorlu sınavlar seni bekliyor. Paralel Burcun tesirinde kalabilirsin.  Bu yıl senin sıçrama yılın. Sana beddua eden birisi var. Dikkatli olman gereken bir yıl. 

OK BURCU(18 MART-15 MAYIS)

Kendini çok yoracağın, yine yerinde sayacağın bir yıl. Arkadaşlarına dikkat et, seni yarı yolda bırakabilirler. Zorluk çekebileceğin bir yıl.

HİLAL BURCU(16 MAYIS-20 TEMMUZ)
 
Bu yılda, her zaman ki gibi hedefin belli; yolundan sapmayıp, doğru gidersen, ferahlık seni bekliyor. Bazı konular da kararsız kalacaksın. Kışkırtmalardan uzak kalmak ve işlerini tamamlayarak,  yeniliklere yol açmaya çabalamalısın. Sakin olman gereken bir yıl.

PARALEL BURCU(21 TEMMUZ-25 EYLÜL)

Yoğun, hareketli, zorlu bir yıl seni bekliyor. Üzerine baskılar olabilir. Kendine çeki düzen vermen gerekiyor. Ak Burcu’nun tesirinde kalacaksın. Çok para kaybedeceksin. Bu yıl işin çok zor. Sabırlı olman gereken bir yıl. 

DAĞ BURCU(25 EYLÜL-31 ARALIK)
   
Uzak bir yerden sana haberler gelecek. İsteklerin hiç bitmeyecek. Sen, sadece kendini düşünüp belli kesimlerin rotasın da  kalacaksın. Önünde zorlu bir sınav var. Eğer, akıllı davranamazsan, bu senin sonun olabilir. Bulmaca gibi bir yıl seni bekliyor.