Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (AEDAŞ) yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Burdur’un bazı bölgelerinde elektrik kesintisinin yapılacağını duyurdu.
AEDAŞ’tan yapılan açıklamada, kesintinin yapılacağı yer ve saatler şöyle ;
17 Ekim 2016 Pazartesi günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında; yatırım kapsamında yüklenici firmanın tesis çalışması nedeni ile; yapılacak olan enerji kesintisinden; Yeşilova ilçesine bağlı; Başkuyu Köyü ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler;
18 Ekim 2016 Salı günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında; tedarik sürekliliğini sağlayabilmek adına ENH bakım ve onarım çalışması için; yapılacak olan enerji kesintisinden; Tefenni Merkezde; Fatih Mahallesi, Belediye petrol 2 bölgesi, Tefenni ilçesine bağlı; Ece ve Sazak Köyleri, Karamanlı ilçesine bağlı; Kılçan Köyü ve Ferizli mevkii ile hattan enerji alan özel trafolu müşteriler.
19 Ekim 2016 Çarşamba günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında; yatırım kapsamında yüklenici firmanın tesis çalışması nedeni ile; yapılacak olan enerji kesintisinden; Yeşilova ilçesine bağlı; Başkuyu Köyü ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler.
19 Ekim 2016 Çarşamba günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında; tedarik sürekliliğini sağlayabilmek adına ENH bakım ve onarım çalışması için; yapılacak olan enerji kesintisinden; Karamanlı ilçesine bağlı; Manca (Harmankaya), Kayalı, Kağılcık, Kılavuzlar, Bademli ve Mürseller Köyleri ile Kemer ilçesine bağlı; Belenli ve Yakalar Köyleri ve bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler.
20 Ekim 2016 Perşembe günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında; yatırım kapsamında yüklenici firmanın tesis çalışması nedeni ile; yapılacak olan enerji kesintisinden; Yeşilova ilçesine bağlı; Başkuyu Köyü ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler.
20 Ekim 2016 Perşembe günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında; tedarik sürekliliğini sağlayabilmek adına ENH bakım ve onarım çalışması için; yapılacak olan enerji kesintisinden; Karamanlı ilçesine bağlı; Dereköy Köyü ile Yeşilova ilçesine bağlı; Çaltepe ve Bedirli Köyleri ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler.
21 Ekim 2016 Cuma günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında; yatırım kapsamında yüklenici firmanın tesis çalışması nedeni ile;yapılacak olan enerji kesintisinden; Yeşilova ilçesine bağlı; Başkuyu Köyü ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler; etkilenecek.
Açıklamada ayrıca, çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde ise hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmeleri istendi.