Burdur’un Bucak ilçesinde yapımı tamamlanan Fatih Gençlik Parkı törenle açıldı.
Açılış törenine Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Cumhuriyet Savcısı İbrahim Temir, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Bucak Emniyet Müdürü Gökhan Körük ve vatandaşlar katıldı.
Törende, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, hedeflerinin yirmi mahallede yirmi büyük park açmak olduğunu bunlardan üçünü gerçekleştirdiklerini söyledi. Ramazan ayı içerisinde Sanayi Mahallesinde yapılan gençlik parkının açılışını yapacaklarını belirten Mutlu, “Fatih Gençlik Parkı çocuklarımızın çok büyük beğenisini toplamıştır. Misyonda Fatih Gençlik Parkı olmasına rağmen çoğu çocuk ve gençlerimiz survivor diye de adlandırdığı bu parkımızda tenis kortu, basketbol sahası, 5 ile 15 yaş arası çocuklarımızın oyun sahaları, süs havuzları ve kafeteryası bulunmaktadır” dedi.
Burdur Valisi Hasan Kürklü ise “İnsanı yaşat ki devletimiz yaşasın diye bil kültür anlayışımız var. İnsana yapılan yatırım en güzel yatırımlardan birisidir. Özellikle çocuklarımızın geleceği açısından bu tür yatırımların büyük önemi var” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Burdur Valisi Hasan Kürklü ve protokolün katılımı ile Fatih Gençlik Parkının açılışı yapıldı. Açılış sonrası Burdur Valisi Hasan Kürklü ve beraberindeki protokol parkı gezdi, çocuklar ile sohbet edip, çocuklar ve Bucak Kaymakamı İsmail Bayata ile tenis oynadı.