Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen basın spor oyunlarında dereceye girenler kupalarını düzenlenen törenle aldı.
Yıldırım Belediyesi tarafından masa tenisi, voleybol, dart, bowling ve futsal müsabakalarında düzenlenen ’Yıldırım Belediyesi Basın Spor Oyunları’ gerçekleştirilen ödül töreniyle sona erdi. Yıldırım Belediyesi Yunusemre Spor Kompleksi’nde yapılan törene Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Belediyespor Kulüp Başkanı İlhami Aydın, belediye bürokratları, meclis üyeleri, organizasyonda mücadele eden sporcuların aileleri katıldı. Törende konuşma yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın memnuniyetini yaşadıklarını söyleyerek, "Kamuoyu ile aramızda köprü vazifesi kuran basın mensupları ile anlamlı bir organizasyonda bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Spor oyunlarımızda mücadele eden tüm sporcuları tebrik ediyorum" dedi.
Başkan Edebali, "İlçe nüfusumuzun yaklaşık 250 binini gençlerimiz oluşturuyor. Biz de bunun bilinciyle hareket ederek çocuklarımızın spor sayesinde tam donanımlı yetişmelerine katkı sağlıyoruz. Ayrıca bu tarz organizasyonlarımızla 7’den 70’e herkesi spora teşvik ederek şehrimizin sporun yeni merkezi olması yolunda önemli adımlar atıyoruz. Spor sayesinde sosyal yaşam kalitesi artacak Yıldırım, insanların yaşamak isteyeceği ideal şehir konumuna gelecektir" şeklinde konuştu.
ŞAMPİYONLAR BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI
Medya kuruluşlarının yoğun ilgi gösterdiği ’Yıldırım Belediyesi Basın Spor Oyunları’nda, Futsal, valeybol, masa tenisi, dart ve bowlingte dereceye girenler kupa ve madalyalarını Başkan İsmail Hakkı Edebali ve protokol üyelerinden aldı.