Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mesai arkadaşlarını ziyaret ederek Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Belediye Hizmet Binası ile dış müdürlükler ve birimlerde görev yapan belediye çalışanlarını ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Ramazan ayında birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştiğini ve manevi bir iklimin yaşandığı belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’da Ramazan ayını, bu kutsal ayın manevi ruhuna yakışır bir şekilde tamamladık. Kaplıkaya Cazibe Merkezi ve mahallelerimizde her gece düzenlediğimiz etkinlikler ile ramazan iklimini hemşerilerimizle birlikte yaşadık” dedi.
Bayramların, toplumsal değerleri ve dayanışma duygularını ayakta tutarken, gelecek nesillere aktarılacak önemli bir miras olduğunun da altını çizen Başkan Edebali, “Dini bayramlarımız, birlik ve beraberliğin vücut bulmuş halidir. Bayramlaşma sayesinde şehir hayatının ve iş yaşantısının telaşında zaman ayıramadığımız yakınlarımızı ziyaret etme imkânı buluyor, istemeden de olsa ihmal ettiğimiz büyüklerimizin hayır duasını alarak küçüklerimizin kalbine dokunuyoruz. Bizler de Yıldırım Belediyesi Ailesi olarak her zaman birlikte olamadığımız mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek bayramlaşma mutluluğu yaşıyoruz. Bu vesile ile Yıldırımlı hemşehrilerimizin, Milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.
700 bini aşkın nüfusuyla büyük bir aile olduklarını ile getiren Başkan Edebali, “Ülkemizin dört bir yanından gelerek ilçemizde bir kültür mozaiği oluşturan, Kafkaslardan Balkanlara tüm medeniyetimizin izlerinini Yıldırım’da yaşatan hemşehrilerimizle kenetlenmiş bir bütünüz. Yıldırım Belediyemiz de bu büyük ailenin önemli bir parçası. Vatandaşlarımızın en iyi, en kaliteli ve en hızlı hizmeti alması ve daha modern, daha güvenli ve daha yaşanabilir Yıldırım’ın inşası için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yıldırım’ın sahip olduğu kültürel yapısı, doğal güzellikleri ve tarihi varlıklarıyla hak ettiği değere yeniden kavuşmasının önemine vurgu yapan Başkan Edebali, “Belediye olarak hemşehrilerimizin beklentilerini karşılayacak, tarihte iz bırakacak hizmetlere imza attık ve bundan sonraki süreçte de önemli hizmetleri ilçemize sunmaya devam edeceğiz. Yeni Yıldırım’da vatandaşlarımız, şehrimizin sakini değil sahibi haline gelirken bizden sonraki kuşaklara yaşamaktan mutluluk duyacakları bir şehir bırakacağız” diye konuştu.